Soil 1551147 1920

Radon- & jordgassikring

Effektiv sikring mod radon og jordgas med montering af en plastmembran

Vi tilbyder montering af membran, der lever op til de skærpede krav i BR10. Vi har egne certificerede montører, der har mange års erfaring i montering af membraner.

Montering af godkendt membran/spærre

De senere år har radon- og jordgassikring af vores boliger været i fokus. Det skyldes, at det er veldokumenteret at radon og jordgas er sundhedsskadelig, når det forekommer i store mængder i jorden under boligen. Siden 2010 har der været skærpede love og regler i forbindelse med radonsikring og jordgassikring i nybyggeri. Således må grænseværdien for radon i boliger ikke overstige 100 Bq/m³.

Vi ved af erfaring, at en radonmembran kan reducere radonniveauet i en bolig med 10-50%. Effekten af en radonmembran varierer, afhængig af kvaliteten af den radonmembran som etableres, og det håndværk der ligger bag monteringen.

Det er yderst vigtig at membranen udlægges med stor viden og præcision, idet der ikke må forekomme huller eller utætte samlinger, som reducerer eller ødelægger radonmembranens modstand.

Ved at anvende Millag som samarbejdspartner i forbindelse med radonsikring, er du sikker på at få en kvalitets membran, som er testet af Teknologisk Institut og overholder alle standarder.

Ligeledes har vi et team af certificerede montører, der alle har mange års erfaring i montering af radonmembraner – så er du sikker på, at håndværket bliver udført med stor præcision og viden.

Skal du have udført radonsikring, kan vi altid være din professionelle samarbejdspartner. Vi monterer vores kvalitets radonmembran over hele landet - ingen opgave er for lille eller for stor. Kontakt Millag på tlf. 8861 2600.

Vi er også gerne behjælpelige i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale.

 

Har du brug for rådgivning til dit membranprojekt?