DSCN0024

Millag er specialister i levering og montering af forskellige typer plastmembraner

Hvem er BG Millag?

Rådgiver og leverandør i færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner og gyllelaguner.

Vi dækker det meste - er vores slogan, og det er ikke uden grund.

I kraft af vores mange års erfaring og store kompetence indenfor membranløsninger, har Millag leveret løsninger til hele verden. Med vores dygtige specialuddannede svejsemontører er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan dække med de mange typer membraner, vi tilbyder i vores produktsortiment. Vores primære kundegrupper er landbruget, entreprenører og byggevirksomheder samt rådgivningsfirmaer, hvor vi samarbejder omkring forskellige udviklingsopgaver.

Hele verden er vores arbejdsplads

Millag har de senest år udført mange plastmembranløsninger i udlandet. Især Millags gyllelaguner, bygget efter danske standarder, er meget efterspurgte i hele verden. Millags egne specialuddannede montører rejser ud og monterer løsningerne, og overvåger, at alt bliver udført efter forskrifterne.

Senest har Millag åbnet eget salgskontor i Kina, så vi er tæt på det netværk, vi har opbygget i forbindelse med levering af flere gyllelaguner med kapacitet på 4.000 m3 - 20.000 m3. Udover til Kina har Millag leveret membranløsninger til lande som f.eks. Hviderusland, Rumænien, Polen, Slovakiet, Tanzania, Sverige og Grønland.

Millag er specialist i at udføre membranopgaver indenfor:

 • Gyllelaguner
 • Indpakning af faskiner
 • Regnvandsbassiner
 • Sikring af slamdeponier
 • Radon- og gassikring
 • Lossepladser
 • Oversigt Bygning Veje

  BG Millag er en certificeret hjertesikker virksomhed. Det betyder, at vi har gjort virksomhedens hjertestarter offentligt tilgængelig i et udendørs varmeskab.

  Hjertestarteren er placeret på muren ved personaleindgangen, ud til den store parkeringsplads, og den er således tilgængelig i nødsituationer hele døgnet rundt.

  Samtidig er vores hjertestarter registreret i TrygFondens app. Dermed er hjertestarteren synlig for almindelige borgere og sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen og 1-1-2, der kan guide folk til hjertestarteren, så flere kan overleve et hjertestop.

  Kør/gå ind fra Østbirkvej, her kan du nemt komme til hjertestarteren.

 • Millag blev stiftet tilbage i 1997. Dengang hed det Agrobase, men ved overdragelsen til medarbejder, Bent Aagesen i 2007, skiftede navnet til Millag ApS. For at styrke Millag på eksportmarkederne, blev Millag indlemmet i BG Group i slutningen af 2012. Millag passer naturligt ind i koncernens øvrige virksomheder, som er Byggros A/S, BG Burcharth og BG Termic Plus.

  Læs mere på BG-Group.dk

Har du brug for rådgivning til dit membranprojekt?