S MAG 900X900px4

Præfabrikeret klimasikring direkte til byggepladsen

S-MAG - Præfabrikerede opstuvningsmagasiner og regnvandsmagasiner

Millags S-MAG opstuvningsmagasiner og regnvandsmagasiner giver dig effektiv regnvandshåndtering direkte fra vores fabrikshal til din byggeplads. Regnvandsmagasiner bliver konstrueret efter kundespecifikke mål under kontrollerede forhold i Millags fabrikshal. Herefter fragtes det færdige regnvandsmagasin på en lastbil direkte ud til byggepladsen, hvor det sænkes ned i hullet som én samlet enhed - lige til at installere og forbinde til det øvrige regnvandshåndteringsanlæg.

Opbygning af S-MAG opstuvningsmagasinet

Magasinet er opbygget af traditionelle faskiner og har en integreret statisk dokumenteret løfteramme, som sikrer en forsvarlig håndtering af det færdige magasin på byggepladsen.

Magasinet er indpakket i en kraftig BG-TEX 500 beskyttelsesdug, hvorefter en vandtæt EPDM membran monteres. Herefter  monteres det valgte antal gennemføringer, hvorefter magasinet tryktestes og alle samlinger undersøges.

Slutteligt monteres de integrerede inspektionsskakte og magasinet inddækkes i en kraftig beskyttelsesdug. Tilslutning af ind- og udløb sker med traditionelle skydemuffer eller tilsvarende. Placering og dimensionering af ind- og udløb er valgfri, og opstuvningsmagasinet kan således designes, så det passer optimalt til forholdene på byggepladsen.

 • Det er muligt at præfabrikere S-MAG regnvandsmagasiner med en volumen på helt op til maks. 60 m3/enhed. Dimensionen er dog begrænset af en maksimal bredde på 3,3 meter, en maksimal højde på 1,98 meter samt en maksimal længde på 12,9 meter. Nettovolumen ligger på ca. 96 % af den udvendige dimension. S-MAG magasinerne kan både serie- og parallelforbindes, og dermed kan der skabes endnu større regnvands- og opstuvningsanlæg.

 • Alt konstruktionsarbejdet på S-MAG regnvandsmagasinerne bliver udført i vores produktionshaller. Det betyder, at alt arbejdet med at modellere, tilpasse og kontrollere den tætte EPDM membran der omslutter regnvandsfaskinerne foregår under 100 % kontrollerede forhold.

  Inden regnvandsmagasinet bliver sendt ud til byggepladsen, trykprøves magasinet, hvorefter det sluttelig inddækkes i yderligere et lag kraftigt beskyttelsesdug.

 • Når det præfabrikede S-MAG regnvandsmagasin er konstrueret efter de ønskede mål, transporteres det direkte fra fabrikationshallen til byggepladsen, hvor det er klar til installering. På den måde kan S-MAG magasinet været installeret på en enkelt dag.

  Hvor det tidligere typisk ville tage 3 til 4 dage at installere et regnvandsmagasin afhængigt af vejret, kan de præfabrikerede magasiner være up and running på kun én dag. Det sparer byggeprojektet for en masse dyrebar tid, og byggeprojektet kan forkortes. For når det færdige magasin bliver leveret på byggepladsen, skal det blot installeres i et hul på et afrettet plant underlag, som er frit for sten og skarpe genstande. Man er således ikke afhængig af vejr og vind, og hullet kan lukkes til igen samme dag.

  Det færdige Magasin nedsænkes i et hul, som kun er en meter bredere end selve magasinet. På den måde spares der tid og penge på gravearbejdet, da der skal flyttes markant mindre jord sammenlignet med traditionelle løsninger, som opbygges på stedet og kræver ekstra arbejdsrum til montørerne.

  • Opstuvningsbassiner

  • Underjordiske regnvandsmagasiner

  • Sprinklertanke
 • S MAG 900X900px5
Præfabrikerede Regnvandsmagasiner S MAG Brønshøj Skole 1

Artikel

Fremtidens præfabrikerede regnvandsmagasiner

S MAG 900X900px

Reference

Brønshøj skole garderer sig mod fremtidens øgede nedbørsmængder!

Har du brug for rådgivning til dit membranprojekt?