Faelles Mag1182x688px

Præfabrikerede Regnvandsløsninger

Fire præfabrikerede løsninger til klimasikring, der leveres færdigt direkte til byggepladsen

Præfabrikation under kontrollerede forhold giver 100 % tæthed

Alt membranarbejdet på regnvandsmagasinerne bliver udført under kontrollerede forhold i overdækkede lokaler. Det betyder, at det er muligt, at modellere, tilpasse og kontrollere, at de beskyttelseduge, HDPE og EPDM membraner der omslutter regnvandsfaskinerne, er 100 % tætte.

Nem håndtering og hurtig installering på byggepladsen

Når de præfabrikede regnvandsmagasiner er udført efter kundens ønskede mål, køres de direkte fra Millags fabrikationshal til byggepladsen, hvor de er klar til installering. På den måde har byggepladsen potentielt et nyt regnvandsmagasin inden fyraften.

Tidligere ville det typisk tage 3 til 4 dage at installere et magasin afhængigt af vejret, men med de præfabrikerede magasiner kan systemet være up and running på én dag. Det sparer byggeprojektet for en masse dyrebar tid. For når magasinet bliver leveret på byggepladsen, skal det blot installeres i et hul på et afrettet plant underlag, som er frit for sten og skarpe genstande. Man er således ikke afhængig af vejr og vind, og hullet kan lukkes igen samme dag.

Det færdige magasin nedsænkes i et hul, som kun er en meter bredere end selve magasinet. På den måde spares der tid og penge på gravearbejdet, da der skal flyttes markant mindre jord sammenlignet med traditionelle løsninger, som opbygges på stedet og kræver ekstra arbejdsrum i hullet til montørerne.

Løbende udvikling sikrer nye og opdaterede regnvandsmagasiner

Vi udvikler hele tiden konfigurationerne af de præfabrikerede regnvandsmagasiner, og derfor omfatter vores regnvandsløsninger ikke længere kun de simple standardmagasiner.

I dag kan vi f.eks. producere og levere regnvandsmagasiner med integreret udløbsregulator, og vi tilbyder regnvandsløsninger med kapillærvirkning i magasinet, hvor det opstuvede vand tilbageholdes under skybrud. Regnvandet kan herefter, i tørre perioder, anvendes til undervanding af træer eller regnbede.

Vi har derudover også en løsning, som kombinerer regnvandsopsamling og nedsivning og har du behovet, kan vi også levere et præfabrikeret regnvandsmagasin, hvor vejvand renses i et integreret filterlag som er indbygget i magasinerne.

Fra produktion til byggeplads

Følg Millags præfabrikerede regnvandsmagasiner fra produktionshal til installation på byggepladsen

Kontakt vores tekniske konsulenter