Membranarbede fra BG Millag


Professionelle membraner

Certificerede montører giver effektive og langtidsholdbare membranerVores certificerede montører benytter professionelle membraner i forbindelse med indpakning af regnvandskassetter, regnvandsbassiner, søer og inddækning af deponier. Kvaliteten er i højsæde hos os. Derfor er de fleste af Millags membraner testet og godkendt af Teknologisk Institut som sikkerhed for, at de overholder kravene i DS/INF 466. Det er Millags egne certificerede montører som klarer monteringsopgaverne både i Danmark og i udlandet. Da vores svejsemaskiner bliver kontrolleret og kalibreret hvert år, kan du være sikker på kvaliteten af vores membranarbejde.


Du kan læse mere om brugen af membraner i regnvandsbassiner og til indpakning af regnvandskassetter nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 8861 2600 eller info@millag.dk.Regnvandsbassin

For at sikre en tæt bund i regnvandsbassiner anvendes ofte en plastmembraner. Millag kan levere den rette plastmembran og montere den på anlægsstedet uanset anlæggets størrelse.

LÆS MERE


Indpakning af regnvandskasseter

Håndtering af store regnvandsmængder sker ofte med underjordiske forsinkelsesbassiner. Millag indpakker regnvandskassetterne i PE membran.

LÆS MERE


Præfabrikerede regnvandsmagasiner

Præfabrikerede regnvandsmagasinder giver effektiv regnvandshåndtering i én færdig pakke - lige til hurtigt at installere på byggepladsen.

LÆS MEREHar du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Kundeservice på