Membranarbejde - regnvandsbassin - membran fra Millag


Membran til regnvandsbassin

Plastmembraner sikrer en tæt bund i regnvandsbassiner

Regnvandsbassin fra BG millag

Regnvandsbassiner etableres i disse år for at oprense og forsinke regnvandet, inden det kommer til recipient. Ofte er det forurenet regnvand der tilstrømmer bassinet. Derfor er det nødvendigt med en tæt bassinbund, så grundvandet beskyttes mod forureningen.

Desuden sikrer en tæt bund et permanent vandspejl, således at den naturlige rensningsproces kan opretholdes.

Vælg den rigtige plastmembran

Forureningen kan være meget forskellig fra område til område, derfor er det nødvendigt at vælge den rigtige plastmembran, som er resistent overfor de forekommende forureningstyper.Millag har stor ekspertise i at vejlede i membrantyper, dimensionering og har egne certificerede montører til at udføre monteringen på anlægsstedet uanset størrelsen på regnvandsbassinet.

Stor fleksibilitet og mulighed for individuel tilpasning

Regnvandsbassiner kan tilpasses og udformes efter jeres ønsker, bassinet kan integreres i omgivelser, så det ikke tydeliggøres, at der er tale om et teknisk bygværk. Regnvandsbassiner kan også udformes som en sø i landskabet, der fungerer som forsinkelsesbassin, inden vandet løber i kloakken.

Se også vores løsning med præfabrikerede regnvandsbassiner

Ønsker du mere information om membraner i regnvandsbassiner, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter, der selvfølgelig er behjælpelige med at finde den optimale løsning til dit projekt. Kontakt os på 8861 2600 eller info@millag.dk.DOWNLOAD

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Kundeservice på
Tilbage