Indpakning af kassetter - membranarbejde


Indpakning af faskiner

Som et led i effektiv klimasikring er indpakning af faskiner i PE eller EPDM membran et vigtigt element

Membran - indpakning af regnvandskassetter

Klimasikring er blevet et mantra i anlægsbranchen, hvilket overordnet handler om håndtering af fremtidens store regnmængder. I den forbindelse er underjordiske forsinkelsesbassiner blevet en almindelig kendt løsning, som på en meget enkelt måde løses ved at indpakke regnvandsfaskiner i PE eller EPDM membran.Indpakning af regnvandskassetter er en simpel anordning, der har til formål at forhindre at grus og småting kommer med regnvandet ind og tilstopper kassetterne.  Millag har specialuddannede certificerede montører, der håndterer monteringen af PE membranen, svejsninger og tilslutninger. Vi har specielle løsninger til tætning af gennemføringer i membranen, så disse, ellers kritiske punkter, bliver tætte.

Millag beregner gerne et tilbud på levering af membran og montering på stedet. Vi behøver kun få nødvendige oplysninger:

  • Konstruktionens dimensioner
  • Antal af gennemføringer og dimension
  • Beliggenhed


Ønsker I selv at installere membranen på byggepladsen, så leverer vi også gerne membranen i den ønskede størrelse. Kontakt vores tekniske konsulenter på 88612600 eller info@millag.dk for nærmere info.DOWNLOAD
Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Kundeservice på
Tilbage